X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Uw ‘Feestje Compleet’ in Boxmeer

Partyverhuur in Boxmeer gezocht? Feestje Compleet heeft alles voor uw feest onder 1 dak. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, waardoor wij u advies kunnen geven over een feest op maat. Binnen ons feestverhuur hebben wij een uitgebreide verhuur van dranken. Ook kunt u bij ons uw partytent huren, een biertap, diverse tafels en stoelen, een toiletwagen en een koelkast voor de hapjes en drankjes. Ook kunt u terrasverwarming huren, zodat uw gasten er in de winter warm bijzitten. En het mooiste is nog, alles voor uw partyverhuur in Boxmeer kunt u eenvoudig en snel online bestellen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Uitgebreid feestverhuur

  Voor uw feest in Boxmeer kunt u bijvoorbeeld een statafel huren, maar we bieden ook nog vele andere tafels en stoelen. Wat dacht u van een grote buffettafel, luxe stoelen of barkrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons kunt u ook een koelkast huren om alle lekkere hapjes en drankjes in op te slaan. Zo blijven deze tijdens het feest goed. En is het koud, dan hoeven uw gasten niet naar binnen. Door terrasverwarming te huren, blijft de temperatuur aangenaam. Kies er ook voor om een toiletwagen en partytent te huren, zodat uw feest pas echt compleet is. Wij hebben hiervoor een vrij divers aanbod voor u in Boxmeer.

  bestellen

  Drank voor uw feestje

  Bij ons partyverhuur kunt u ook terecht wanneer u een biertap wilt huren. Bovendien kunnen wij u een uitgebreid drankadvies geven, zodat u straks in Boxmeer de lekkerste drankjes voor uw gasten op tafel zet. Wij beschikken over een vinoloog met veel expertise in zijn vakgebied. Onze collectie dranken is zeer veelzijdig, waardoor er ook voor u een geschikte keuze tussen zit. En wist u dat u dranken kosteloos kunt retourneren? Ideaal wanneer u drank overheeft na het feest.

  Maak in Boxmeer uw feest compleet met ons partyverhuur

  Wilt u uw feest in Boxmeer compleet maken en gebruik maken van ons feestverhuur? Wilt u een statafel, koelkast, luxe buffettafel of klapstoelen huren? Of heeft u behoefte aan een passend drankadvies? Neem dan direct contact op met Feestje Compleet.

  U kunt ons voor uw partyverhuur artikelen bereiken via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Kies in Boxmeer ook voor ons uitgebreide feestverhuur en geniet van een topfeest!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder