X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Complete catering in Boxmeer

Catering in Boxmeer nodig? Uw complete catering vindt u bij Feestje Compleet! Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring. en hebben alle feestbenodigdheden onder 1 dak. Wij staan voor kwalitatieve catering. Ook kunt u bij ons feestverhuur terecht voor het huren van partytenten, bierfusten, tafels en stoelen. Wanneer gewenst, kunnen wij u persoonlijk cateringadvies geven. Maakt u ook de keuze voor onze catering in Boxmeer? Dan staan u en uw gasten een hoop lekkernijen te wachten.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Benodigdheden voor catering

  Uw benodigdheden voor de catering in Boxmeer kunt u eenvoudig bij ons huren. Zo hebben wij een Chafing-dish met brandpasta. Deze wordt standaard geleverd met een gastronoombak. Ook kunt u een soepketel en bakplaten huren. Ideaal om zelf aan de slag te gaan of te gourmetten met uw gasten. Wij hebben catering producten van de beste kwaliteit die geheel aan de veiligheidseisen voldoen. U kunt u benodigdheden vanuit Boxmeer met een druk op de knop via onze webshop bestellen. Uw gekozen producten worden dan zo snel mogelijk bij u op locatie geleverd.

  bestellen

  Heerlijke buffetten

  Wij hebben de meest heerlijke buffetten. Deze bestaan uit koude gerechten, waar u warme componenten aan kunt toevoegen. Onder de koude gerechten vallen onder andere nieuwe haring, kip-rijst salade, verse fruitsalades en gevuld ei. Vervolgens kiest u een warm component uit wat aan het buffet wordt toegevoegd. U heeft hierbij de keuze uit een vispotje, een Bourgondische vleesschotel, Kip-Oriental en nog vele andere opties. Krijgt u meer dan 30 gasten over de vloer, dan kunt u twee warme componenten kiezen. Onze buffetten leveren wij voor ten minste 15 personen. Is het buffet voor meer dan 20 personen, dan krijgt u hier bestek, servies en afwasservice bij. Wij bereiden al onze buffetten met de nodige zorg. Zo kunnen wij voor uw catering in Boxmeer de beste kwaliteit leveren.

  Bel voor uw catering in Boxmeer

  Wilt u graag catering in Boxmeer voor uw feest? Neem vandaag nog contact op met Feestje Compleet. Wij verzorgen uw catering geheel naar uw wensen. Bekijk eens onze webshop voor de vele opties, of vraag om een passend advies van onze adviseurs. U kunt ons bereiken via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Uw catering in Boxmeer verzorgen wij met alle plezier!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder