X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Met ons partyverhuur maakt u uw feest compleet

Partyverhuur artikelen gezocht? Zet Feestje Compleet in voor een compleet feest! Met ruim 25 jaar ervaring, kunnen wij u van het beste advies voorzien over een feest op maat. Bij ons kunt u een uitgebreid aantal artikelen voor uw feest huren. Denk aan partytenten, koelkasten, terrasverwarming, tafels en stoelen. Ook kunt u ons inschakelen voor uw catering of een passend drankadvies. U kunt de artikelen van ons partyverhuur eenvoudig via onze website bestellen. Deze leveren wij vervolgens snel op de gewenste locatie af.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Alles onder 1 dak

  Bij ons partyverhuur vindt u alles onder 1 dak. Wilt u graag een grote partytent huren? Dan zijn voldoende statafels en barkrukken aan te raden. Deze kunt u ook bij ons huren. Ook een feest binnen kunnen wij aankleden met luxe of modern meubilair. Huur een koelkast, zodat u uw etenswaren en dranken koud kunt zetten. Om dit vervolgens te serveren, bieden wij een ruim aanbod serviesgoed aan. Ook kunt u warmhouders bij ons huren, zoals een Chafing-dish of soepketel. Wij bevelen u onze terrasverwarming van harte aan voor een buitenfeest, zodat uw gasten er warm bij blijven zitten. Een toiletwagen huren behoort ook tot de opties van ons partyverhuur.

  bestellen

  Licht en geluid

  Bij ons partyverhuur kunt u terecht voor perfect licht en geluid. Zo kunt u een medium geluidsset huren, een karaokeset of een verlichtingskabel van 25 meter. En wat dacht ervan om uw feest spetterend af te sluiten met een discotheek en een DJ? Deze kunt u bij Feestje Compleet gemakkelijk en snel inhuren.

  Drankadvies en catering

  Wij bieden niet alleen partyverhuur artikelen, maar kunnen u ook een passend drankadvies geven. Onze vinoloog heeft veel kennis en kan u de beste wijnen voor uw feest aanraden. U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreid drankaanbod, waardoor u snel de ideale drank voor uw feest vindt. Ook glazen leveren wij, zoals borrelglazen, wijnglazen, champagneglazen en ander glaswerk. Wanneer u na het feest nog ongeopende drank overheeft, kunt u deze kosteloos retourneren. Ook uw catering kunnen wij op ons nemen. Zo verzorgen wij de lekkerste buffetten, schotels en een uitgebreide BBQ. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Bestel onze partyverhuur artikelen

  Wilt u onze partyverhuur artikelen direct bestellen? Dan kunnen wij u feestartikelen van topkwaliteit garanderen. Op onze website vindt u ons uitgebreide aanbod. Wilt u graag een passend advies? Neem dan contact op met Feestje Compleet. Dit doet u via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Onze partyverhuur artikelen bezorgen wij snel bij u thuis!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder