X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Compleet feestverhuur in Overloon

Partyverhuur in Overloon? Feestje Compleet biedt alles voor uw feest! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring, en kunnen u ook adviseren over een feest op maat. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en beschikbare budget. Bij ons kunt u een partytent huren, maar ook een biertap, toiletwagen huren en diverse soorten tafels en stoelen. Wanneer u uw gasten niet buiten in de kou wilt laten zitten, is terrasverwarming huren ook een optie. Zo kunnen de buitenactiviteiten toch nog op een fijne manier doorgaan. Alle artikelen van ons feestverhuur kunt u eenvoudig en snel online bestellen, waardoor u ze op tijd in huis heeft. Wij vertellen u graag meer over de partyverhuur artikelen die wij in Overloon kunnen leveren.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Ruime keuze partyverhuur artikelen

  Op het gebied van feestverhuur heeft u in Overloon tal van opties om uit te kiezen. Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende tafels en stoelen te selecteren voor uw feest. U kunt hierbij denken aan luxe meubilair, maar ook aan statafels en barkrukken. Geef gerust uw wensen aan ons door. Uw hapjes en drankjes koel houden doet u eenvoudig door bij ons een koelkast te huren. Kies ervoor om onze terrasverwarming te huren wanneer het feest buiten plaatsvindt. Zo zitten uw gasten niet onnodig in de kou en blijft de temperatuur aangenaam. Ook een toiletwagen kunt u bij ons huren. Wij bieden totaalservice binnen ons feestverhuur in Overloon.

  bestellen

  Drankadvies

  U kunt voor uw feest in Overloon de lekkerste dranken bij ons bestellen. Wanneer uw gasten bierliefhebbers zijn, is een biertap huren een goede optie. Niet alleen feestverhuur is onze specialisatie. Onze vinoloog kan u ook van advies voorzien over de heerlijkste wijnen. Laat u verrassen! Uw nog ongeopende drank kunt u na afloop kosteloos retourneren. Wilt u een uitgebreid drankadvies? Dan geven wij u dat natuurlijk graag. Neem contact op met ons partyverhuur.

  Neem contact op voor ons feestverhuur in Overloon

  Kiest u voor ons partyverhuur in Overloon om uw feest compleet te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Of u nu graag een partytent wilt huren, een biertap of andere benodigdheden voor feesten, wij staan voor u klaar. Ook voor een passend drankadvies kunt u contact opnemen met Feestje Compleet via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. De artikelen van ons partyverhuur bezorgen wij dan spoedig in Overloon.

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder