X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Het beste partyverhuur in Nijmegen en omgeving

Compleet feestverhuur in Nijmegen vindt u bij Feestje Compleet! Wij hebben alles voor uw feest onder 1 dak. Omdat wij ruim 25 jaar ervaring hebben, kunt u bij ons terecht voor een feest op maat en een passend advies. U kunt een toiletwagen huren, verschillende tafels en stoelen, een biertap en een partytent huren. Ook kunt u ervoor kiezen een koelkast te huren, zodat de hapjes en drankjes houdbaar blijven. Terrasverwarming huren is ook een optie, zodat uw gasten niet in de kou hoeven te zitten. En wist u dat u onze artikelen eenvoudig en snel online kunt bestellen? Zo weet u zeker dat u ze op tijd binnen heeft. Kies net als vele anderen ook voor ons partyverhuur in Nijmegen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Dit vindt u bij ons feestverhuur

  Bij ons feestverhuur geven wij u in Nijmegen veel te kiezen. Uw tafels en stoelen kunt u helemaal zelf samenstellen. Denk aan een combinatie van barkrukken en statafels of luxe meubilair. Ook kunt u een grote partytent huren. Door een koelkast te huren, kunt u uw borrelhapjes en dranken veilig stellen. En wordt het koud buiten, dan hoeven uw gasten niet in de kou te zitten wanneer u besluit onze terrasverwarming te huren. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een toiletwagen. Met ons feestverhuur in Nijmegen is uw feest helemaal compleet.

  bestellen

  De lekkerste drank

  Bij ons vindt u de lekkerste drank voor uw feest in Nijmegen. Drinken uw gasten graag bier? Dan kunt u een biertap huren om hier volop in te voorzien. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in feestverhuur, maar kunnen u ook een uitgebreid drankadvies geven. Onze vinoloog beschikt over veel expertise en kan u heerlijke wijnen aanraden. En wist u al dat u uw drank na het feest kosteloos terug kunt sturen? Dit is een ideale optie wanneer u ongeopende drank overheeft.

  Kies nu voor ons feestverhuur in Nijmegen

  Wilt u meteen voor ons partyverhuur in Nijmegen kiezen? Dan maakt u uw feestje compleet! Of u nu een biertap wilt huren, andere toebehoren voor uw feest zoekt of alleen een partytent wilt huren, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact op met Feestje Compleet via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Met ons partyverhuur in Nijmegen heeft u snel alle benodigdheden voor uw feest!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder