X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Partyverhuur in Mill

Voor feestverhuur in Mill kunt u terecht bij Feestje Compleet! Doordat wij over meer dan 25 jaar ervaring beschikken, hebben wij alle kennis in huis om u over een feest op maat te adviseren. Uw wensen bespreken wij voorafgaand uitgebreid, net als uw beschikbare budget. Bij ons kunt u een biertap huren, een partytent, maar ook diverse tafels en stoelen en een toiletwagen huren. Wilt u graag onze terrasverwarming huren? Dan weet u zeker dat uw gasten straks geen kou vatten buiten. Het bestellen van onze partyverhuur artikelen kunt u gemakkelijk via onze website doen. U weet dan zeker dat u uw artikelen op tijd ontvangt. Kies ook voor het gemak van ons feestverhuur in Mill.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Totaalverhuur

  Uw totale partyverhuur artikelen kunt u in Mill bij ons bestellen. U heeft talloze opties om uit te kiezen en kunt uw stoelen en tafels naar voorkeur samenstellen. Zo hebben wij luxe meubilair voor een chique gelegenheid, maar ook statafels en barkrukken voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Kies er ook voor om een koelkast te huren, zodat u uw hapjes en drankjes straks vers serveert. Ook terrasverwarming huren is een aanrader wanneer het feest niet binnen plaatsvindt. Zo kunnen uw gasten onder een aangename temperatuur van uw feest blijven genieten. Een toiletwagen huren is ook een optie. Wij bieden totaalverhuur aan. Zo ook voor uw feest in Mill.

  bestellen

  Drankaanbod en advies

  Voor uw feest in Mill hebben wij een compleet drankaanbod, wat bestaat uit de lekkerste dranken. Zijn uw gasten dol op bier? Dan is een biertap huren een ware aanrader. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in partyverhuur. Wij hebben een echte vinoloog die u de beste wijnen kan adviseren. Hij zal u beslist verrassen. Goed om te weten, is dat u na afloop de nog ongeopende drank naar ons terug kunt sturen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor dranken? Neem dan direct contact op met ons feestverhuur.

  Zet ons in voor uw partyverhuur in Mill

  Uw feestje compleet met ons feestverhuur in Mill? Dat kan zeker! Neem direct contact met ons op om uw partytent te huren, stoelen en tafels of een biertap te huren. Ook voor uw andere feestbenodigdheden en drankadvies staan wij voor u klaar. Bel direct naar Feestje Compleet via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Met ons feestverhuur in Mill, is uw feest straks pas echt compleet!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder