X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Uw feest in Malden compleet met ons feestverhuur

Spullen op het gebied van partyverhuur in Malden gezocht? Bel direct Feestje Compleet! Wij hebben alle artikelen voor een feest op maat. Wij zijn meer dan 25 jaar actief en hebben zeer ervaren medewerkers. U kunt bij ons uw biertap huren, toiletwagen, tafels en stoelen of een partytent huren. En dat is slechts een kleine greep uit onze producten. Een koelkast huren is zeker aan te raden wanneer u de hapjes en drankjes vers wilt serveren. Wanneer het buiten wat kouder is en de festiviteiten daar plaatsvinden, kunt u ervoor kiezen terrasverwarming te huren. Zo kunnen uw gasten aangenaam buiten blijven. De artikelen van ons feestverhuur bestelt u vanuit Malden snel online.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Opties op het gebied van partyverhuur

  Wij hebben in Malden diverse opties voor partyverhuur om uit te kiezen. Zo kunt u een partytent huren en heeft u de keuze uit diverse soorten stoelen en tafels. Wat dacht u van barkrukken en statafels? Bovendien hebben wij luxe meubilair. Kies er ook voor om een koelkast te huren, zodat het eten gedurende uw feest goed blijft. Wordt het koud buiten, dan hoeft u zich door terrasverwarming te huren geen zorgen te maken. Uw gasten kunnen dan fijn buiten blijven genieten. Een toiletwagen huren is ook een optie. Wij hebben hoe dan ook een ruime keuze producten voor uw feestverhuur in Malden.

  bestellen

  Drankaanbod

  Bij ons vindt u het meest uitgebreide drankenaanbod. Wilt u een biertap huren via ons partyverhuur? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Ook een persoonlijk drankadvies kunnen wij u altijd geven. Wij beschikken over een vinoloog die u de beste wijnen kan aanraden voor uw feest in Malden. U zult binnen ons veelzijdige drankenaanbod ongetwijfeld de juiste keuze kunnen vinden. En heeft u na het feest nog ongeopende dranken over, dan kunt u deze kosteloos retourneren. Ideaal!

  Kies voor ons partyverhuur in Malden

  Maakt u net als vele anderen de keuze voor ons feestverhuur in Malden? Wilt u graag een statafel te huren? Of wilt u een uitgebreid drankadvies van onze vinoloog? Onze professionals helpen u graag om een juiste keuze te maken. Neem direct contact op met Feestje Compleet voor uw feestverhuur. U kunt ons bereiken via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Met ons partyverhuur wordt uw feest in Malden werkelijk onvergetelijk!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder