X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Compleet feestverhuur in Heijen

Partyverhuur in Heijen gezocht? Bij Feestje Compleet vindt u alles wat u nodig heeft! Ons bedrijf heeft ruim 25 jaar ervaring. Al vele feesten hebben wij compleet mogen maken. Wij kunnen u van een gedegen advies voorzien over een feest op maat, waarbij we vooraf uw wensen en budget bespreken. Een partytent huren, tafels en stoelen, een toiletwagen of een biertap huren? Wij hebben het allemaal. Wilt u terrasverwarming huren? Dan kunnen uw gasten ‘s avonds aangenaam buiten zitten. U plaatst uw bestelling eenvoudig via onze website. Wij zorgen dat u de spullen op de juiste dag binnen heeft. Maak ook de keuze voor gemak en kies voor ons partyverhuur in Heijen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Onze feestverhuur artikelen

  Wij hebben een compleet assortiment feestverhuur artikelen voor u in Heijen. Er is genoeg keuze. Zo kunt u statafels en barkrukken huren voor een bedrijfsfeest, of kiezen voor luxueus meubilair voor een chique feest. Weet u al wat u wilt? Ook een koelkast huren is een must, zodat de hapjes en drankjes vers blijven. Kies ervoor om terrasverwarming te huren wanneer het feest buiten zal plaatsvinden. Uw gasten blijven er dan fijn warm bijzitten. Ook een toiletwagen huren is een van onze mogelijkheden. Wij hebben een compleet aanbod voor uw feest in Heijen.

  bestellen

  Onze dranken

  De dranken die u binnen ons feestverhuur in Heijen kunt kiezen, zijn zeer uitgebreid. Wij kunnen de lekkerste dranken leveren. Wanneer uw gasten bierliefhebbers zijn, is een biertap huren zeker aan te raden. Wij zijn niet alleen in partyverhuur gespecialiseerd, maar geven ook drankadvies. Onze vinoloog heeft veel kennis van de heerlijkste wijnen en deelt die kennis graag met u. Binnen ons aanbod is er altijd wel passende drank voor uw feest te vinden. Heeft u na uw feest nog drank over? Wanneer deze nog ongeopend is, kunt u het kosteloos retourneren. Neem contact op met ons partyverhuur en vraag naar de mogelijkheden.

  Kies voor ons feestverhuur in Heijen

  U wilt toch ook een compleet feest? Kies dan voor ons partyverhuur in Heijen. Neem vandaag nog contact op met onze experts om uw biertap te huren, tafels en stoelen uit te zoeken of een partytent te huren. Wij bieden al uw feestbenodigdheden onder 1 dak. Neem contact op met Feestje Compleet via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Ons partyverhuur heeft alles in huis voor een sprankelend feest in Heijen!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder