X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Met ons partyverhuur in Groesbeek maakt u uw feest compleet

Compleet feestverhuur in Groesbeek gezocht? Bij Feestje Compleet moet u zijn. Uw feest op maat stelt u eenvoudig samen met onze uitgebreide feestartikelen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, en geven ook graag een passend advies over hoe u uw feest compleet kunt maken. U kunt bij ons een biertap huren, tafels en stoelen, een toiletwagen of ervoor kiezen een partytent te huren. Maar dat is niet het enige. U kunt ook een koelkast huren om uw hapjes en drankjes koud te zetten. Is het buiten koud? Dan kunnen uw gasten aangenaam buiten blijven zitten door onze terrasverwarming te huren. Kies voor ons uitgebreide partyverhuur in Groesbeek.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Alles voor uw feestverhuur

  Bij ons partyverhuur hebben wij voor u in Groesbeek vele opties om uit te kiezen. U heeft de optie een partytent te huren en kunt zelf uw tafels en stoelen samenstellen. Wat dacht u van barkrukken gecombineerd met mooie statafels? Ook hebben wij luxe tafels en stoelen in ons assortiment. Een koelkast huren is zeker aan te raden, zodat uw eten en drinken koud blijft. Door ook terrasverwarming te huren, hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer het buiten kouder wordt. Uw gasten kunnen blijven genieten van de buitenactiviteiten. Ook kunt u een toiletwagen bij ons huren. Met ons feestverhuur zit u ongetwijfeld goed in Groesbeek.

  bestellen

  Ruime keuze aan dranken

  Wij hebben een ruime keuze aan dranken. Bent u van plan een biertap te huren in Groesbeek? Dan bent u bij ons partyverhuur op de juiste plek. Wist u al dat wij u een passend drankadvies kunnen geven? Dit komt doordat wij een vinoloog in huis hebben, die als geen ander weet welke wijnen het lekkerst zijn. Binnen ons veelzijdige drankenaanbod vindt u al snel de meest passende wijnen. En heeft u na uw feest nog drank over? Dan kunt u deze kosteloos retour sturen. Een handige optie.

  Zet ons in voor uw partyverhuur in Groesbeek

  Kiest u ook voor ons feestverhuur in Groesbeek? En wilt u een biertap huren, kiezen voor onze uitgebreide toebehoren of een passend drankadvies? Dan helpen onze experts u graag verder. Neem meteen contact op met Feestje Compleet en vraag naar de mogelijkheden. U kunt bellen naar 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Met ons feestverhuur maakt u uw feest in Groesbeek compleet!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder