X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Wij verzorgen uw catering in Gennep

Complete catering in Gennep nodig? Feestje Compleet maakt dit mogelijk! Wij leveren alles voor uw feest onder 1 dak. Dit doen we al meer dan 25 jaar. Niet alleen voor uw catering kunt u bij ons partyverhuur terecht, maar ook voor uw tafels en stoelen, partytenten, een koelkast en nog veel meer. Ook voorzien wij u graag van advies over catering op maat. Kiest u voor onze catering in Gennep, dan bent u verzekerd van de heerlijkste lekkernijen. Wij vertellen u graag meer.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Catering benodigdheden

  Wij hebben verschillende catering benodigdheden voor uw catering in Gennep. Zo kunt u bij ons een soepketel huren, maar ook een Chafing-dish met brandpasta. Deze wordt bij u geleverd met een gastronoombak. Ook hebben wij bakplaten, zodat u heerlijk met uw gasten kunt gourmetten. Al onze catering benodigdheden zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Wat u nodig heeft in Gennep, bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat uw gekozen product zo spoedig mogelijk naar u verzonden wordt.

  bestellen

  Onze buffetten

  U heeft de keuze uit tal van lekkere buffetten. Al onze buffetten bestaan uit koude gerechten, waarbij u de keuze heeft uit diverse warme componenten. De koude gerechten bestaan uit salades, zoals verse fruitsalades, gevuld ei, nieuwe haring of kip-rijst salade. Per buffet kiest u een warm component uit, wat aan het buffet wordt toegevoegd. Wat dacht u van een heerlijke Bourgondische vleesschotel? Kip-Oriental of een vispotje? En zo hebben wij nog veel meer lekkers. Vanaf 30 personen kunt u twee warme componenten toevoegen. Wij hebben buffetten voor minimaal 15 personen. Wanneer er sprake van meer dan 20 personen is, krijgt u hier servies, bestek en afwasservice bij. Al onze buffetten worden met zorg en aandacht bereidt. Kwaliteit, dat is wat wij u leveren voor uw catering in Gennep.

  Maak in Boxmeer uw feest compleet met ons partyverhuur

  Wilt u uw feest in Boxmeer compleet maken en gebruik maken van ons feestverhuur? Wilt u een statafel, koelkast, luxe buffettafel of klapstoelen huren? Of heeft u behoefte aan een passend drankadvies? Neem dan direct contact op met Feestje Compleet.

  U kunt ons voor uw partyverhuur artikelen bereiken via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Kies in Boxmeer ook voor ons uitgebreide feestverhuur en geniet van een topfeest!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder