X
 • Geen producten in de lijst
 • Alles voor een compleet feestWij verhuren alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een compleet feest. Van drank tot aankleding.
 • 25 jaar ervaringAl ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van alles voor een succesvol feest.
 • Drankadvies op maatIn de slijterij hebben wij voldoende drank op voorraad en als vinoloog zorgen wij voor een passend drankadvies.
 • Bezorging 25 km rondom GennepBezorging is tegen vergoeding mogelijk in heel Gennep en omgeving.
 • Overgebleven drank kosteloos retourWij zorgen voor voldoende dranken op uw feest. Onaangebroken drank wat over is, kan kosteloos retour.
themafeesten

Uw catering in Cuijk compleet verzorgd

De beste catering in Cuijk? Die vindt u bij Feestje Compleet! Met onze ruim 25 jaar ervaring, hebben wij al diverse feesten van een succesvolle catering mogen voorzien. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in catering. U kunt bij ons tevens uw partytent huren, tafels en stoelen of een koelkast huren. Wij bieden alles voor feesten onder 1 dak. Ook wanneer u een advies over catering op maat wilt, geven wij u dit graag. Kies ook voor de lekkernijen van onze catering in Cuijk.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze acties.

  Catering artikelen

  De artikelen voor uw catering in Cuijk zijn via onze website snel te huren. U kunt kiezen voor een soepketel of bakplaten huren om zelf een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ook hebben wij een Chafing-dish met brandpasta. Deze wordt altijd met een gastronoombak geleverd. Onze catering artikelen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en veilig in het gebruik. Bestelt u producten voor uw catering in Cuijk via onze webshop, dan worden deze snel bij u op locatie afgeleverd. Zo weet u zeker dat u uw artikelen op tijd binnen heeft.

  bestellen

  Voortreffelijke buffetten

  Voortreffelijke buffetten, dat is wat wij u voor de catering in Cuijk kunnen leveren. Wij hebben koude gerechtjes, waaraan u ook een warm component toevoegt. De koude gerechten bestaan uit kip-rijst salade, verse fruitsalades, gevuld ei en nieuw haring. En dat is nog maar een kleine greep uit ons aanbod. Aan uw koude gerechten voegt u vervolgens een warm component toe. Dit kan Kip-Oriental zijn, maar ook een Bourgondische vleesschotel of vispotje. U kunt ook voor 2 warme componenten kiezen wanneer u voor meer dan 30 gasten catering wilt inzetten. Voor onze buffetten geldt een minimumaantal van 15 personen. Wanneer u een buffet voor meer dan 20 personen wilt, krijgt u hier bestek, servies en afwasservice bij. Alle buffetten voor uw catering in Cuijk worden met veel zorg en aandacht klaargemaakt. En dat proeft u!

  Bel voor catering in Cuijk

  Catering in Cuijk gezocht om uw feest compleet te maken? Neem dan contact op met Feestje Compleet. Wij houden altijd rekening met uw wensen en voorzien u graag van het beste advies. Bekijk de artikelen in onze webshop en maak alvast uw keuze. U kunt ons bellen via 0485-511638 of mail naar info@feestjecompleet.nl. Uw catering in Cuijk verzorgen wij volledig naar wens!

   Contact opnemen?

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder